AZRI ALWAYS ASLI
PROMOSI FOR THIS WEEK, END ON 30-09-2020
AURAMEN SUPER ADVANCED TURBO REVIEW

Produk AURAWHITE,antara produk yang terlaris di pasaran.Buka tv,youtube,facebook mesti ada keluar iklan AURAWHITE.Biasa la syarikat-syarikat macam ni mestila nak pasarkan produk mereka kan? Dan mesti  produk –produk ni mesti  sama macam produk –produk lain di pasaran sana kan? Kawan-kawan itula pemikiran saya bila cuba produk tersebut pada permulaan nye tapi hakikat nye memang lain.

Mesti anda tertanya, “ eh,boleh ke lelaki menggunakan produk AURAWHITE ni? Bukan untuk perempuan sahaja ke? “.Jawapan ialah,ye boleh digunakan  kawan-kawan sebab  AURAWHITE sekarang ada produk khas untuk lelaki iatu ‘AURAMEN  SUPER  ADVANCE  TURBO’.Khas untuk lelaki.Kira adik beradik kepada produk AURAWHITE yang lain.Kalau AURAWHITE ada Fasha Sanda dan Ayda Jebat,AURAMEN pula ada Izzue Islam.

Kalau masih ragu-ragu kawan sekalian jangan ye sebab  ‘AURAMEN  SUPER  ADVANCE  TURBO’ diperbuat daripada supplement yang khusus untuk lelaki dan baik untuk kesihatan lelaki dari segi luaran dan dalaman.

Antara satu masalah yang saya sering mengalami dengan pengambilan produk-produk untuk penjagaan dan penguraan berat badan adalah kandungannya yang sering melibatkan bahan-bahan yang  sesuai hanya untuk menaikkan berat .Ianya bukan la sebuah masalah dengan ‘ AURAMEN SUPER ADVANCE  TURBO’ sebab kandungannya memang dibuatkan khusus untuk membantu dengan penjagaan dan menurunkan berat badan.Dengan kandungan collagen 100% produk ini juga boleh bertindak sebagai supplement sampingan untuk rutin senaman atau diet anda.Asalkan kita ada rutin dan pengambilan makanan yang seimbang,insyaallah kita akan dapatkan hasil yang optimum,sama ada nak menurunkan atau menjaga berat badan kita.Tak kira produk apa pun kalau tak ada senaman atau makanan yang seimbang,hasil yang optimum memang sukar untuk dicapai.Ingat ye kawan-kawan.

Selain itu,produk ini juga disyorkan untuk yang menghadapi masalah kulit lelaki ye.Tengok IZZUE ISLAM,flawless kan? Okay la mungkin tak lah setakat IZZUE ISLAM tapi cukup la setakat nak meningkatkan keyakinan diri kan? Jadi kawan-kawan yang ada masalah “INSECURITIES” dengan kulit dan berat badan tu,produk ni memang saya syorkan la.Keyakinan diri itu memang penting ye kawan-kawan jadi jagala diri anda baik-baik ye.

Produk ni kira 3 in 1 lah,dari segi berat badan dan penjagaan kulit.Dan kandungan dalam ‘AURAMEN SUPER ADVANCE TURBO’ ini pun memang penuh dengan khasiat-khasiat kesuluruhan badan yang diperlukan untuk kaum lelaki ye.Antara nya ialah,COLLAGEN PEPTIDE untuk lelaki.Bukan salah baca ye,memang ia mengandungi  collagen 100% yang khusus untuk lelaki.Zaman sekarang lelaki pun perlu kan kandungan-kandungan seperti  Collagen untuk penjagaan kulit ye kawan-kawan sebab zaman moden ,perlu solusi yang moden.Selain daripada penjagaan kulit,kandungan Collagen untuk lelaki memang baik untuk pelbagai kegunaan antaranya ialah membantu dengan pertumbuhan janggut,rambut dan kesihatan tulang serta otot.Kalau anda lelaki yang athletik atau kaki senam atau sukan pengambilan produk collagen peptide amatla sesuai dan selamat digunakan dalam rutin anda.

Selain daripada itu,produk ni juga mengandungi  WHEY PROTEIN,bahan yang sering dijumpai dalam diet dan senaman.Kenapa ia penting? Sebab Whey Protein ni akan membantu dengan tambahan dan menggantikan kalori dalam badan kita dengan protein dan dengan adanya protein dalam badan kita tambah dengan senaman dan makannan seimbang,penjagaan dan penurunan badan bukan la sesuatu yang susah untuk dicapai.

Selain itu bahan-bahan yang boleh dijumpai dalam ‘‘AURAMEN SUPER ADVANCE TURBO’ adalah BUTEA SUPERBA,TRIBULUS GUARANA,GREEN TEA,EKSTRAK SAW PALMETTO DAN HOODIA.Semuanya yang berfungsi untuk membantu dengan kecergasan harian badan dan stamina badan kita.Dan HOODIA pula membantu dengan pengawalan permakanan dan membantu dengan menahan rasa kelaparan.Kalau anda jenis pemakan seperti saya,saya rasa produk ini memang akan membantu anda dalam rutin diet anda.

Cara menyediakan ‘AURAMEN SUPER ADVANCE TURBO’ ni senang je sebenarnye macam buat kopi.Bancuh 2 scoop Auramen bersama 150ml air sejuk atau masak dan goncankan .Itu je siap dan sedia untuk diminum! Pengambilan yang disyorkan ialah 2 kali sehari,pagi  sebelum bersarapan dan selepas .Untuk yang ada masalah kronik seperti gastrik yang teruk atau masalah kronik lain-lain,pengambilan produk ini perlu mengikut nasihat doktor dan kondisi badan anda ye.

Asas kepada gaya hidup yang sihat dan cergas amat penting namun kita sering melupakan.Tak kira betapa tinggi nya bangunan kalau asas dia tak kukuh,akan runtuh bangunan tersebut.Macam tu juga badan manusia. Jadi mulakan gaya hidup yang sihat bersama ‘AURAMEN SUPER ADVANCE TURBO’ bermula dengan asas gaya hidup kita iatu penjagaan makanan dan senaman yang seimbang ! Semoga apa yang di kongsikan sini dapat memberikan anda semangat serta motivasi kat korang yang nak memulakan gaya hidup yang baru!

Leave a reply