AZRI ALWAYS ASLI
PROMOSI FOR THIS WEEK, END ON 30-09-2020
RM33.60
JUS HERBA MUJARAB
Price RM33.60
Brand HERBA MUJARAB
Size (L x W x H) 6.5 cm x 6.5 cm x 18.5 cm
Availability In Stock
Quantity
Description
Highlight

SIZE: 350ML

Sesuai untuk seisi keluaraga dan mengandungi: * Tongkat Ali Puteh * Tunjuk langit * Rancang besi * Rancang tembaga * Halban Dan lain lain.

JUS HERBA MUJARAB
Cara Penggunaan dan Kesan - Kesan Yang Terjadi Selepas Minum Herba Mujarab.

1) Untuk Peminum Pertama, 1-2 botol pertama hanya berfungsi membersihkan usus-usus kita yang kotor dahulu.

2) 3 botol hingga 4 botol seterusnya baru Herba Mujarab akan mula merawat sebarang penyakit yang berada dalam tubuh anda.

3) Proses Perawatan ini hanya sementara, mengikut tahap kronik pesakit, teruskanlah minum Herba Mujarab kerana proses pembuangan toksin bermula. Jika anda berhenti, proses pembuangan toksin akan berhenti, ini menyebabkan tubuh akan menjadi sakit.

4) Botol-botol seterusnya akan merawat, memulihkan , menggantikan Sel yang mati dan membaiki organ yang telah bertahun rosak. Amalkan Herba Mujarab sehingga pulih sepenuhnya.

5) Jika anda pesakit kencing manis, darah tinggi, jantung tersumbat atau pelbagai penyakit yang memerlukan pengambilan ubatan setiap hari,hentikan pengambilan ubat tersebut secara beransur kerana bahan kimia seperti morfin dan segala formula sintetik yang terdapat dalam ubat tersebut akan menghalang proses penyerapan nutrisi yang terkandung dalam Herba Mujarab. Sekiranya pengambilan ubat diteruskan, proses membaik pulih badan yang telah rosak akan menjadi semakin lambat dan tidak berkesan dan pengambilan Herba Mujarab akan menjadi sia-sia. Amalkan ubat sintetik merosakkan organ dalaman seseorang.

Cubalah dengan Yakin!!!!
#herba #mujarab #herbamujarab

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews