SELAMAT HARI RAYA AZRI ALWAYS ASLI
Kenapa saya menggunakan product wajah Tati

Hye,Assalamualaikum semua.

Hari ini saya ingin kongsikan salah satu product wajah yang sangat membantu dalam menyelesaikan masalah yang saya dan ramai wanita yang sering dihadapi.                                  

Sebelum ni, banyak product wajah lain yang saya dah cuba.semua hampa dan mengecewakan. Sadis nyerrr.Malah jeragat saya semakin bertambah dari hari ke hari.Dalam hati sampai terfikir nak pakai topeng muka jer tiap hari. Perasaan sedih saya memang tidak dapat digambarkan.Sehinggalah saya ditemukan dengan seorang promoter bahagian kecantikan wajah.Dengan keyakinan dan kesungguhan yang ada,saya cuba product Tati ni.

 

Alhamdulillah syukur sangat-sangat, setelah dua hari menggunakan Tati Skincare ni saya rasakan seperti diberi nafas baru.Happy sangat.Kulit saya mula terasa tegang,jerawat pula mengecut.Paling best,jeragat saya nampak semakin berkurangan dari hari kehari.Sebelum ni,saya perlu gunakan foundation asing untuk tutup parut yang menempel diwajah.Selepas menggunakan product Tati selama seminggu,saya sangat berpuas hati.Haa,korang cuba tau.Comfirm nyesal tak guna sebelum ni.Tu yang saya fikir lepas menggunakan Tati ni.

 

 

Setiap barangan yang terdapat didalam set ni memang ada fungsi-fungsi tersendiri yer.Contohnya,Setiap pagi saya cuci wajah dengan sabun Tati saya dapat rasakan kulit wajah terasa lebih anjal dan halus.Oppss,tipulah kalau tak rasa pedih,jerawat banyak kott..Tapi hati tetap teguh untuk katakan yang saya akan menuju kejayaan.Hati selalu teruja bila mengenangkan diri yang dah mencecah empat angka.Dah tua tuuuu! Dah cuci wajah  dan menahan rasa pedih untuk beberapa minit,saya oleskan pula krim siang 5gram serta sunblock.Ia mampu mengawal wajah saya dari sinaran matahari.Krim ni ajaib tau.Nampak je bekas kecik,tapi saya guna genap sebulan.Kalau sabun je saya potong 2,so saya boleh jimat lagi.Krim sunblock 5gram ni pulak,sangat best.Kawan-kawan seringkali tanya dan mereka ingat saya apply foundation.Mane ada nyer,tu la keistimewaan Tati ni.Saya yakin pengguna Tati yang lain pun sangat setuju dengan perkongsian saya ni.Betul tak?Cerita pasal sebelah malam pulak,pas cuci wajah,saya oleskan krim malam.Untuk treatment krim 5gram,saya selang selikan 2 malam sekali.Contohnya,krim malam 5gram untuk malam pertama dan kedua,manakala malam ketiga dan keempat saya oleskan treatment krim 5gram pula.Dah habis..Bukan senang nak cantik tau..Kesabaran perlu tahap Gaban.

 

 

Saya ni,boleh dikatagorikan sebagai manusia yang agak cerewet jugak nak memilih product wajah.Serius Chek nak habaq mai, kalo hangpa nak pileh product wajah,carila yang ada Alpha Arbutin.(haa keluar pulak bahasa Utara..maaf la noh).Alpha Arbutin ni adalah bahan aktif melalui tumbuhan daun bearberry,cranberry dan blueberry shrubs.Ia dapat merencat penghasilan enzim yg membuatkan kulit gelap akibat sinaran matahari.lagi-lagi lah saya yang minat memancing ni.memang dasyat kena sunburn wei.Masa belum jumpa product Tati ni perasaan malu sangat tinggi.sampai satu tahap, saya terpaksa guna mask muka untuk turun bekerja.Malu versi Segan bai..Bercerita pasal alpha arbutin ni,saya rasa bagai mimpi bila kawan-kawan cakap bintik hitam yang menempel dah berkurangan.Parut pun banyak yang hilang.Seronok sangattt.Paling tak terkatanya bila mereka bagitau saya nampak lebih cerah dari sebelum penggunaan.Kandungan ekstrak Acerola dan cerry juga,amat memberikan saya untuk lebih berkeyakinan.Ia juga banyak membantu dalam mengurangkan garis-garis halus,tona kulit yang tak sekata dan telah menjadikan saya rasa lebih muda. Tabik spring la dengan product Tati ni..Nape lah tak jumpa awal-awal lagi.Banyak sangat dah berhabis duit selama ni.Rugi baii.

 

 

Ahh,saya dah gunakan 3 set untuk 3 bulan tau.Korang bila pulak?Jomlah sama-sama berjaya dalam membaik pulih masalah kita.Lagi-lagilah Syawal nak tiba tak lama lagi ni.Product Wajah Tati ni sesuai dengan semua jenis kulit.Bukan wanita je,lelaki pun boleh tau.Cuma,kalau ibu-ibu mengandung tu,tak payah lah kalut nak guna dulu yer,hormon tak sekata,takut pulak memudaratkan kandungan.

 

Okey,rasanya dah cukup banyak saya share pengalaman dalam pengambilan product Tati ni kan.Saya jamin korang memang akan puas hati lah bila menggunakan product ni.Serius nih..Terima kasih sangat-sangat atas kesudian korang membaca apa yang saya kongsikan disini.Nahhh saya hadiahkan satu pantun khas untuk korang diluar sana.

Mak Limah turun berjaja, 

Pulang berjaja membeli baja,

Kalau nak muda sentiasa,

Dapatkan Set Tati harini juga.

 

 

Leave a reply