AZRI ALWAYS ASLI
Pengalaman menggunakan PEARL WHITE PUTIH MULUS JAMU JELITA(400gm) (review)

ASSALAMUALAIKUM masa saya berumur 20 tahun ketika itu kulit saya tidak sekata menjadi gelap dan kusam , tambah pula di wajah saya mempunyai jeragat dan jerawat dan jenis kulit saya senang meninggalkan kesan atau bekas tapi susah nak hilang.so selepas saya berkerja di salah sebuah syarikat yang menjual produk kecantikan,dari situ lah terdetik di hati saya untuk mencuba salah satu supplement yang mempunyai collagen di sebab kan faktur umur yang semakin meningkat.

Alhamdullilah produk tersebut adalah PEARL WHITE PUTIH MULUS JAMU JELITA(400gm) selepas menggamal dalam masa 6 tahun saya boleh perasan perbezaan di wajah saya seperti jeragat dan jerawat berkurangan ia..kalau dari segi cerah itu ok ia .. tak nampak kusam dah ayah siap puji lagi lah kulit akak semakin cantik lah.. mahu tak kembang kempis hidung akak bila kena puji hehehe.produk ini di datangkan sekali dengan shaker tau..

Diformulasikan dengan collagen yang telah dihidrolisiskan , ceri acerola,ekstrak tomato dan kulit kayu pine yang mempunyai pelbagai khasiat pearl white putih mulus keluaran jamu jelita ini efektif untuk mencerah dan menganjalkan kulit wajah,ia bebas dari kandungan lemak dan kaya dengan karbohidrat dan vitamin c.

Khasiat produk ini jarang di jumpai di dalam supplement lain.seperti ACEROLA CHERRY mempunyai vitamin A,B1,B2,B3 dan C yang boleh menjadikan kulit lebih lembut dan meremajakan kulit anda.bukan itu sahaja produk ini juga mengandungi GLUTAWHITE sejenis asid amino yang juga di panggil gluta ini berperanan sebagai anti-oksida yang paling berkesan untuk mencantikan kulit.Ia terbukti dapat mengatasi penyakit kulit kemerah-merahan,bersisik,kering dan menyembuhkan luka pada kulit. Selain khasiat acerola cherry dan glutawhite produk ini juga mempunyai STEM-CELL yang berfungsi untuk membentuk sel baru secara berterusan dan menggantikan fungsi dari sel sel organ tubuh yang telah rosak.

Produk PEARL WHITE PUTIH MULUS  sering di percayai oleh pelanggan di sebab kan mempunyai kandung yang tersendiri seperti cth : TOMATO yang boleh membantu mencerahkan kulit wajah dan melembabkan kulit wajah bukan itu sahaja ia juga boleh menlindungi sinaran cahaya matahari,mengecilkan pori-pori yang terbuka,boleh juga mengilangkan jerawat pada kulit wajah atau badan yang mempunyai jerawat di sebabkan mengandungi minyak yang berlebihan pada wajah anda mahu pun badan anda,ia juga mempunyai kandungan KAYU PINE yang juga boleh membantu melindungi  kulit dari kerosakan akibat sinar UV dan menurunkan kadar gula darah pada penderita diabetes dan boleh meningkatkan sistem ketebalan tubuh badan anda,dan kandungan yang sangat sangat di tunggu adalah COLLAGEN yang sering ada dalam setiap supplement , COLLAGEN ini boleh melambatkan anti penuan anda,sentiasa menganjalkan kulit wajah ,mencerahkan dan kulit menjadi lebih tebal dan sihat sentiasa.

Apa yang lagi menari tentang produk ini adalah cara pengambilan sangat senang dan mudah di minum.  Anda Cuma ambil satu scoop pagi sebelum sarapan pagi dan satu scoop malam sebelum tidur dan kalau anda nak tahun lagi satu botol ini boleh tahan dalam masa 2 minggu kalau korang sentiasa mengamal pagi dan malam tau.

Selepas saya sendiri mengamalkan produk ini keyakinan diri semakin tinggi dan saya yakin anda pasti akan merasai penggalaman yang sama seperti saya apabila menggamal produk ini.Harap apa yang di kongsikan oleh saya di sini dapat memberi manfaat kepada semua pembaca di sana.Sekian terima kasih.

 

Leave a reply