AZRI ALWAYS ASLI
Perubahan selepas menggunakan VASIA ADVANCE WHITE (review)

Pertama kali saya mencub,serius dengan ikhlas hati saya sangat sedap.Kawan-kawan tegur wajah saya dah berubah nampak cerah.Kawan-kawan tanya,eh produk apa yang kau guna;Saya sekarang ini saya amalkan VASIA ADVANCE WHITE iaitu satu produk keluaran VASIA.Kalau kau orang nak tahu,inilah minuman saya pilih untuk kecantikan kulit saya.Apa rasanya? Rasanya oren-oren Strawberry.Sebut saja produk Vasia,Saya rasa semua orang akan tahu.

 

Vasia advance white ini adalah minuman yang berasaskan sumber bahan semulajadi yang mempunyai kandungan seperti tomato,anggur dan ceri acerola....Kalau kau orang nak tahu,Tomato ini sememangnya mampu mengecilkan liang pori-pori,menghaluskan bintik-bintik hitam,megawal penghasilan minyak pada permukaan kulit.Anggur pula terbukti kaya dengan vitamin K yang tinggi untuk membantu penyembuhan luka dalam badan dan mengawal tahap gula dalam darah,malah membantu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit dan membantu melancarkan peredaran darah.Manakala Ceri Acerola pula sangat kaya dengan vitamin A1,B1,B2,B3 dan C.Kalau kau orang nak tahu,sebotol Vasia Advance White ni, mengandungi 400gm sahaja. 

   

Kalau kau orang nak tahu,apabila saya mengamalkan Vasia Advance White ini ,memang mengagumkan saya.Banyak perubahan yang saya nampak pada diri saya.Dah masuk dua botol saya mencubanya,malah saya dapat rasakan badan saya rasa ringan,banyak juga mengeluarkan angin dalam badan ,walaupun rasanya ada masam-masam sikit,biasalah umur dah 40 an kan perlu extra tenaga,mesti mahu banyak vitamin.Penjagaan kesihatan memang penting ye jadi kalau makan kolagen atau supplement ni kita kena banyak minum air masak.Vasia Advance White ni juga mampu melindungi kulit kita daripada sinaran matahari,lagipun tak perlu nak guna krim dekat muka.Kalau kau orang nak tahu,satu bancuhan mampu memberikan wajah kita lebih cerah dan memberi perlindugan semulajadi,malah ianya juga tinggi antioksidan bertindak pantas sebagai pencerahan kulit tanpa timbul sebarang pemasalahan.

     

Sampai ke hari ini yang saya perasan jerawat belum lagi la singgah dimuka saya Alhamdulilah.Maksud saya yang besar- besar yang sakit tu,yang kecil-kecil tu adalah tapi bukan kerap sangat la dan bintik-bintik hitam pun dah kurang.Bukan la tak ada langsung.Cuma berkurang.Kira ada juga perubahannya,Alhamdulilah.

     

Yalah kau orang,kalau kau orang nak cuba,cubalah.Dengan mengamalkan Advance white Vasia ini,banyak khasiat yang saya rasakan ,dapat meningkatkan kecerahan kulit saya,menyingkirkan toksin dari tubuh badan,mengawal kadar penghasilan minyak pada lapisan kulit,menyingkirkan cela pada kulit seperti jerawat,jeragat ,parut. Malah juga dapat membantu mengurangkan kesan kedutan,garis-garis halus,meningkatkan keanjalan dan kehalusan kulit,menegangkan kulit,mengekalkan kelembapan kulit dan membantu melambatkan proses penuaan kulit.Yang ni baru botol yang kedua belum lagi masuk botol yang ketiga ,gebu secara menyeluruhlah guyyss.Ok guyysss pesanan dari saya ye,kalau korang nak ikut macam saya tak susah.Amalkan gaya hidup sihat,kurangkan makanan tidak berkhasiat seperti mengandungi lemak yang tinggi,berminyak,minuman keras,minuman bergas.

   

InsyaAllah guyys,lepas ini saya terus amalkan Vasia Advance White ni.Sebab ia betul-betul membantu mencerahkan kulit saya,walaupun belum lagi putih gebu,saya sangat happy ,saya sendiri yang minum dan saya sendiri alami kesannya.InsyaAllah yang penting kita amalkan dan jangan putus asa.Okay jump lagi.

Leave a reply