SELAMAT HARI RAYA AZRI ALWAYS ASLI
VASIA LIME GARCINIA,KAWAN BAIK ANDA UNTUK DIET.

Setiap tahun mesti ada hajat nak kurangkan berat badan dan berusaha untuk dapatkan berat badan yang ideal.Kononlah “NEW YEAR NEW ME”.Jawapan nya,simple je .DIET DAN SENAM.Tapi diet ni,macam tak best.Jujur sekali la ye,memang tak best.Siapa la nak ikat perut setiap kan? Tapi hidup ni lebih kurang macam ubat ye,benda yang pahit biasa nya ada khasiat dan sering kali ada nilai sendiri.Macam itu lah diet,mula-mula memang susah tapi selepas seminggu diet,pun masih susah! eh? masih susah? Ye sebab tak ada planning yang bagus dan rutin yang sihat.Jadi tak tercapai lah,haishh.Sampai lah saya jumpa LIME GARCINIA KELUARAN VASIA,minuman campuran buah lemon, apple dengan ekstrak GARCINIA CAMBOGIA dan buah limau.

Setiap rutin diet mesti ada kombinasi makanan dan senaman yang seimbang.Kalau ada jumpa produk seperti VASIA LIME GARCINIA,jangan terlepas.Produk macam ni bonus dalam rutin kita.Produk yang baik adalah produk yang membantu dengan tujuan anda secara efisien dan LIME GARCINIA antara produk yang unik di luar sana sebab fungsi nya yang sungguh efisien untuk diguna dan berkesan untuk tujuan diet,bertindak sebagai minuman khasiat sampingan.Amaran,rasanya sanagat sedap!!

 Jadi apa yang membuatkan LIME GARCINIA ni berbeza berbanding produk lain? Dari luaran produk ni nampak macam produk biasa je, tapi hasil product ini dapat dinampak secepat mungkin sebab LIME GARCINIA diformulasi kan khas untuk membantu dengan penurunan berat seperti membantu dengan pengeluaran toksin dari badan kita secara semula jadi dan dengan campuran EKSTRAK CAMBOGIA ni,membuatkan produk tersebut unik dan lain daripada lain sebab bahan EKSTRAK CAMBOGIA ni memang jarang nampak di produk lain sekurang kurangnye di produk pasaran lokal lah.

Selain daripada membuangkan toksin,LIME GARCINIA juga membantu dengan meningkatkan metabolisme dalam badan kita.Antara sebab kenapa diet seseorang tidak semestinye berkesan untuk orang lain,sebab faktor metabolisme.Kalau anda baru bermula dengan senaman dan sukan,LIME GARCINIA lah kawan baik anda.Bukan untuk toksin sahaja ye,LIME GARCINIA juga membantu dengan penahan lapar.Sekali minum,tahan sampai petang.Jadi secara semula jadinye perut kita akan rasa “FULL” dan kita akan kurang kan pengambilan makanan.Nampak tak? Haaa sebab tu lah produk ni efisien dan semula jadi sebab LIME GARCINIA ni lebih kepada “membantu” daripada menjadi “solusi”  kepada tujuan kita iatu ‘DIET’

Selain khasiat nya,produk ni juga unik di kalangan produk lain sebab  kandungan-kandungannya yang cukup unik dan penuh dengan khasiat.Kalau anda search GARCINIA CAMBOJIA ni,anda akan perasan yang GARCINIA CAMBOJIA ni boleh dikatan “TREND BARU” dalam dunia kesihatan,makin ramai yang nak membuat produk mereka berasaskan buah exotik ni.Kenapa ye? Sebab buah ni agak UNIK dari segi fungsi dan kandungan nye iatu HYDROXYCITRIC ACID (HCA) .Antaranya ialah,membantu dengan PENGAWALAN LEMAK badan kita  dan banyak kajian yang menunjukkan bahawa GARCINIA CAMBOJIA ni selamat untuk digunakan dalam diet kita untuk tujuan menurunkan berat badan.Selain daripada pengawalan lemak,GARCINIA CAMBOJIA atau kandunganya ‘HYDROXYCITRIC ACID (HCA)’ juga membantu dengan prestasi senaman dengan pengurangan keletihan.Sekaligus ‘UPKAN’ prestasi anda.

 

Selain daripada Garcinia Cambojia,LIME GARCINIA juga mengandungi bahan-bahan yang asas untuk diet ye seperti Limau,Green Tea,Sinetrol ( bukan sinetron oi ) untuk membantu dengan mengeluarkan toxin dari badan dan mengalakan dengan peningkatan metabolisme.Selain itu, terdapat juga campuran buah-buahan seperti  Raspberry,Lemon,Guarana yang bukan sahaja bagi menambah perisa tetapi untuk membantu dengan pengawalan berat  dan menahan rasa kelaparan serta bertindak sebagai anti-inflamasi.Tapi serious lah,perisa nya memang terbaik la! Rasa macam jus buah-buahan,memang padu lah.

Di permulaan artikel ni saya ada kata yang LIME GARCINIA ni satu produk yang efisien untuk diguna kan? Sebab cara pengambilan dan pembuatan tu sebernaye bukan macam produk lain malah lagi senang.Hanya ambil 2 sudu LIME GARCINIA dan bancuh dalam air sebanyak 120ml.Goncangkan dan sedia untuk minum.Senang daripada membancuh kopi ni.Ambil beberapa minute sebelum sarapan ye dan kadangkala anda akan rasa nak pergi tandas selepas minum,jangan risau.Itu adalah normal,ia cuma membantu membuangkan toksin dari badan kita secara semula jadi AKA ‘BERAK’.Dan setakat ni,Lime GARCINIA ni memang sesuai untuk semua jenis orang ye termasuklah orang yang ada gastrik seperti saya.Tapi kalau anda ada masalah kronik yang teruk ke macam gastrik teruk atau ragu-ragu dengan pengambilan produk diet,tolong ambil dengan pesanan doktor ya.Dan setakat tu jelah untuk hari ini.Harap apa yang dikongsikan di sini sungguh berguna dan saya yakin,anda akan merasai pengalaman yang sama seperti saya.Ingat ye,tak kira kita bermula dari mana yang penting usaha mesti ada.Okay,selamat mencuba!

 

 

Leave a reply